Om os

Hos Solplanet er vi drevet af en simpel idé: sæt strøm til fremtidens energi. Vi bestræber os på at skabe den bedst mulige oplevelse for distributører, installatører og slutbrugere. Derfor er vores produkter installationsvenlige, driftssikre, brugervenlige og al dokumentation er selvfølgelig på dansk.

Solplanet producerer enkeltfasede, trefasede og hybrid invertere samt intuitive overvågningsløsninger og intelligente ladestationer til elbiler i overensstemmelse med internationale kvalitetsstandarder. Vores forsknings- og udviklingsafdelinger samt produktionsanlæg vokser og innoverer løbende, herved kan vi med stor sandsynlighed imødekomme din efterspørgsel, uanset størrelsen på din installation.

Solplanet er et AISWEI-mærke, som siden 2009 har udviklet og fremstillet invertere. AISWEI, tidligere kendt som SMAs kinesiske datterselskab, har med succes fremstillet driftssikre kvalitetsprodukter til kendte mærker som SMA og Zeversolar.

I dag er AISWEI en uafhængig forsknings-, udviklings- og produktionsvirksomhed. En nylig omstrukturering har givet AISWEI et særligt stærkt finansielt grundlag i branchen.

Sæt strøm til fremtidens energi

Solenergi er en ren og bæredygtig energikilde. Solenergi er for alle, og hos Solplanet arbejder vi hårdt på at få det til at ske.

Introduktion til virksomheden Solplanet

Solplanet gør dét nemt

Solplanets produkter er nemme at installere kommer med dansk dokumentation og med dansk sproget APP. Vi har dansk tekninsk support som hjælper dig hvis du få brug for det. Hos Solplanet gør vi det nemt for dig.

Produkter

Produkter, du kan stole på: Installationsvenlige, driftssikre og brugervenlige

Produktbrochure

Alle de oplysninger, du behøver om Solplanet og vores produkter, i ét dokument

Installatørområde

Hurtig og nem adgang til alle de
oplysninger, du behøver