Solplanet gør det nemt for dig

Velkommen til vores Slutbruger side, hvor vi tilbyder en række omfattende guides og ressourcer for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af vores produkter og tjenester. Vi ved, at det kan være udfordrende at navigere i nye systemer eller funktioner, og derfor har vi udviklet disse guider for at gøre processen så let og overskuelig som muligt for dig. Uanset om du er ny bruger eller erfaren, vil du finde værdifulde tips og trin-for-trin instruktioner her.

Vi opdaterer løbende vores indhold for at sikre, at du altid har adgang til de nyeste oplysninger og bedste praksis. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores supportteam. Vi er her for at sikre, at du får en smidig og effektiv oplevelse.

Solplanet APP guide

· App oversigt og forklaring
· Solplanet Apollo ladestander
· Styring af batteri op-/afladning
· Grafer og historik

Download APP guiden her

Dansk teknisk kundeservice

Solplanet har stor erfaring inden for solenergi og er dedikeret til at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder. Vi er stolte af at tilbyde dansk kundeservice, hvilket sikrer, at du altid får den bedste support og rådgivning, når du har behov for det.

Du kan ringe eller skriver til os på 702 708 88 (Vælg Teknisk Support) og service.dk@Solplanet.net.

Introduktion til virksomheden Solplanet

Sæt strøm til fremtidens energi

Vores mest
populære inverter

Hos Solplanet er vi stolte af alle vores produkter. Se f.eks. vores trefaset Hybrid Invertere med batteritilslutning, som sætter nye standarder for effektive og smarte solcelleanlæg.

Produkter

Produkter, du kan stole på: Installationsvenlige, driftssikre og brugervenlige

Produktbrochure

Alle de oplysninger, du behøver om Solplanet og vores produkter, i ét dokument

Installatørområde

Hurtig og nem adgang til alle de
oplysninger, du behøver